Wedstrijdverslag Studs 2 vs Red Eagles M@DS
Wednesday 7 November 2012 10:38 by Bas Ooms

Zondag 4 november had Studs 2 een thuiswedstrijd tegen het sterke Den Bosch. Na woensdag extra aandacht aan tactiek besteed te hebben moesten we zondag toch eerder in de kleedkamer zijn zodat Tony ons nog meer over die tactieken zou kunnen vertellen. Maar helaas is het daar niet meer van gekomen omdat er nog geen coach aanwezig was.

De eerste periode (inmiddels wel met coach) begon niet zo lekker. Niels Korteling kreeg na 6 minuten al een penalty voor holding en toen stonden we met 4 tegen 4 op het ijs. Helaas wisten ze door onze defence te komen en 2 keer te scoren. Het viel toen al duidelijk op dat ze 2 goede spelers hadden waar de rest van het team op steunde.  De rest van de eerste periode ging het een stuk beter en hebben we niets meer doorgelaten.

De tweede periode begonnen we heel sterk en binnen 20 seconden had Niels de puck al de goal van de tegenstander. Helaas wisten we dit dominante spel niet vol te houden want ze kwamen weer door onze verderging heen en scoorden 3 keer op rij.  Maar toen kwam Ivar met een fantastisch drop pass die er door Niels vakkundig in werd geschoten.  Een goal volgens het boekje, zoals we hem iedere training oefenen. Helaas heeft die mooie goal er niet voor gezorgd dat we de periode gewonnen hebben en zijn we met een 2-6 achterstand de kleedkamer in gegaan.  

Na een speech en wat tips hier en daar gingen we vol goede moet weer het ijs op voor de derde periode. Deze periode zouden we gaan winnen! Het was te merken dat de tegenstander moe begon te worden, het spel werd fysieker en gemener. Met een mooie pass van Harri kreeg Niels het voor elkaar om een derde keer te scoren.  

De wedstrijd hebben we helaas niet gewonnen. Maar we hebben hard gewerkt en de laatste periode hebben we wel gedomineerd en gewonnen!

Game sheet.